ADL povedie nová prezidentka

Slovenská verzia » Médiá » Tlačové správy » ADL povedie nová prezidentka

Spravodajstvo SITA, PR Servis

BRATISLAVA 28. mája – Novou prezidentkou Asociácie dodávateľov liekov a zdravotníckych pomôcok (ADL) sa stala PharmDr. Iveta Kelová, ktorá doposiaľ pôsobila v rámci Asociácie ako člen prezídia.

„Pre mňa osobne je prioritou zachovanie kontinuity v rámci nastavených procesov vo vnútri Asociácie. Z pozície prezidentky chcem naďalej podporovať vzdelávacie a konzultačné aktivity, ktorým sa ADL intenzívne venuje od svojho vzniku. Za veľmi dôležité rovnako považujem , aby sme tak ako doteraz, naďalej prinášali svoj vlastný vklad v podobe legislatívnych návrhov a pripomienok, ktoré pomáhajú nielen vytvoriť kvalitné trhové prostredie, ale aj zabraňujú prípadným negatívnym dopadom na pacientov, ktorých ochranu vníma naša Asociácia ako jeden z najdôležitejších pilierov našej činnosti. Touto cestou sa chcem poďakovať za všetky pozitívne rozhodnutia, ktoré v smerovaní ADL urobila moja predchodkyňa, Mgr. Jana Širková, pretože aj vďaka nej, je možné ďalej rozvíjať naše aktivity na pevných základoch“ uviedla Iveta Kelová.

Asociácia dodávateľov liekov a zdravotníckych pomôcok je najdlhšie pôsobiacou asociáciou na Slovensku, ktorá zjednocuje komplexný liekový reťazec, od farmaceutických spoločností zaoberajúcich sa originálnymi i generickými liekmi, až po distribučné spoločnosti a majiteľov lekární.

Správa v PR servis.sk

zverejnené: 29.05.2015 | počet zobrazení: 29063